< Back to news list

Innovationskonkurrence 2019

Arbejder du med en forretningsidé inden for bioøkonomien (landbrug, fødevarer, bioressourcer/-materialer, miljøteknologi, bæredygtighed), har du mulighed for at vinde 50.000 kr. samt sparring på videreudvikling af idéen i Agro Business Parks innovationskonkurrence. 

Hvem kan deltage?
Alle kan ansøge: Vordende iværksættere uden CVR-nummer, etablerede virksomheder med idéer til nye forretningsområder eller teknologier, forskere, landmænd, studerende, Ole Opfinder-typer, m.fl. Der må bare ikke være registreret salg på idéen ved dato for indsendelse, og der skal være en vis nyhedsværdi.

De indkomne ideer vil blive bedømt på baggrund af aktualitet, teknologisk og vidensmæssig nyhedsværdi, kommercielt potentiale og realiserbarhed.

Bedømmelsen foretages af en kompetent dommerkomité med repræsentanter fra Agro Business Parks netværk og sponsorer, herunder Hedeselskabet.

Vind 50.000 og sparring
Der udloddes tre præmier á kr. 50.000. Derudover får de tre vindere tre måneders gratis ophold i ét af Agro Business Parks innovationskontorer i hhv. Viborg, Aarhus eller København. Her tilbydes sparring i relation til konkretisering af forretningsidé, -model, -plan, -udvikling og kapitalfremskaffelse i forbindelse med opstart af virksomhed.

Alle lovende, indsendte projekter får desuden mulighed for at blive præsenteret for mulige investorer igennem Agro Business Parks netværk.

Hedeselskabets rolle
Hedeselskabet har siden 1866 arbejdet med grøn innovation. Innovation er en del af Hedeselskabets strategi og DNA, og derfor er det helt oplagt, at Hedeselskabet er sponsor og medlem af dommerkomiteen i innovationskonkurrencen.

Hvis der er innovationsprojekter inden for fagområderne natur, miljø og energi, så er der desuden potentielle muligheder for partnerskaber med Hedeselskabets forretningsenheder. Hvis der er projekter til gavn for samfundet, kan der også være muligheder for at søge om midler fra Hedeselskabet.

Læs mere om konkurrencen og kravene for at deltage 

ANSØGNINGSFRIST: SØNDAG DEN 20. OKTOBER 2019, Kl. 24:00: 
Ansøgninger indsendes elektronisk - klik her