Veteranhjem Odense

Dette arrangement er udsat til 2019.
Det nye veteranhjem i Odense bliver opført i haven bag soldaterhjemmet Dannevirke. Vi hører om tankerne bag hjemmet fra en af initiativtagerne, og den daglige leder fortæller om den fremtidige anvendelse af hjemmet.

Det nye veteranhjem i Odense bliver opført i haven bag soldaterhjemmet Dannevirke. Med den tidligere fynske kaserne på den ene side og mindestenen for Blå Baretter sammen med statuen af Christmas Møller på den anden, er det et område, der emmer af fynsk forsvarshistorie.

Veteranhjem Odense har til formål at danne fysiske rammer om og skabe et frirum for samvær og aktiviteter for veteraner og deres pårørende samt værne om det kammeratskab, der er blevet skabt under tjeneste i Forsvaret. Veteranhjemmet er et frirum fra en problemfyldt hverdag og en håndsrækning til dem, der af den ene eller anden årsag ikke har fundet hjælp i det etablerede system.

Steen Møller, tidligere rådmand, initiativtager og formand for byggeudvalget, vil fortælle om tankerne bag hjemmet. Hannah M. Ussing, daglig leder på Veteranhjem Odense, vil fortælle om den fremtidige anvendelse af hjemmet.
 

Veteranhjem


Hedeselskabet har støttet Fonden Danske Veteranhjem vedrørende ’Veteranhjem Odense Uderum’. Støtten anvendes til indkøb af ydelser fra HedeDanmark i forbindelse med etablering af uderummet mellem det nye veteranhjem og det gamle Dannevirke. Uderummet vil give muligheder for forskellige grader af åbenhed i forhold til omverdenen.

INFO
Vi mødes tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 18.30 i haven ved Veteranhjem Odense.

Arrangementet er gratis for Hedeselskabets medlemmer med familie eller gæster.

Der er plads til 40 personer til dette arrangement. Der er åben for tilmelding fra d. 7. august 2018 kl. 08.00.

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.

Arrangement

Tirsdag d. 23. oktober 2018

Kl. 18:30

Adresse

Veteranhjem Odense
Søndre Boulevard 15b
5000 Odense C
Danmark

Antal pladser

40

Antal tilmeldte

5

Kommende arrangementer

Hedebonde 2000

tir, 10/08/2021 - 17:00

Viborg

Vis arrangement

Mød Hedens Ansigter

Oplev udstillingen ’Hedens Ansigter’ med fantastiske billeder fra slutningen af 1800-tallet af hedens beboere og kom med ind i historien gennem historiefortælling og sang.  
Naturgenopretningsprojektet Syvhøje Saltø Å

tir, 17/08/2021 - 18:30

Næstved

Vis arrangement

Sjællands største vådområde og fantastisk naturprojekt

Etablering af kvælstofområdet Syvhøje ved Saltø Å er et storslået naturprojekt, hvor åen bringes tilbage til sit naturlige forløb. 
Overdrev 2000 Vækst 3 - 2020

man, 30/08/2021 - 18:30

Jordrup

Vis arrangement

Fra dyrket mark til overdrev

I 2018 besluttede landmand Peter Hindbo at omlægge en af sine svært dyrkbare marker til natur. Kom med en tur rundt i området, hvor vi skal høre om projektet og om de naturtyper, vi møder.