Veteranhjem Odense

Dette arrangement er udsat til 2019.
Det nye veteranhjem i Odense bliver opført i haven bag soldaterhjemmet Dannevirke. Vi hører om tankerne bag hjemmet fra en af initiativtagerne, og den daglige leder fortæller om den fremtidige anvendelse af hjemmet.

Det nye veteranhjem i Odense bliver opført i haven bag soldaterhjemmet Dannevirke. Med den tidligere fynske kaserne på den ene side og mindestenen for Blå Baretter sammen med statuen af Christmas Møller på den anden, er det et område, der emmer af fynsk forsvarshistorie.

Veteranhjem Odense har til formål at danne fysiske rammer om og skabe et frirum for samvær og aktiviteter for veteraner og deres pårørende samt værne om det kammeratskab, der er blevet skabt under tjeneste i Forsvaret. Veteranhjemmet er et frirum fra en problemfyldt hverdag og en håndsrækning til dem, der af den ene eller anden årsag ikke har fundet hjælp i det etablerede system.

Steen Møller, tidligere rådmand, initiativtager og formand for byggeudvalget, vil fortælle om tankerne bag hjemmet. Hannah M. Ussing, daglig leder på Veteranhjem Odense, vil fortælle om den fremtidige anvendelse af hjemmet.
 

Veteranhjem


Hedeselskabet har støttet Fonden Danske Veteranhjem vedrørende ’Veteranhjem Odense Uderum’. Støtten anvendes til indkøb af ydelser fra HedeDanmark i forbindelse med etablering af uderummet mellem det nye veteranhjem og det gamle Dannevirke. Uderummet vil give muligheder for forskellige grader af åbenhed i forhold til omverdenen.

INFO
Vi mødes tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 18.30 i haven ved Veteranhjem Odense.

Arrangementet er gratis for Hedeselskabets medlemmer med familie eller gæster.

Der er plads til 40 personer til dette arrangement. Der er åben for tilmelding fra d. 7. august 2018 kl. 08.00.

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.

Arrangement

Tirsdag d. 23. oktober 2018

Kl. 18:30

Adresse

Veteranhjem Odense
Søndre Boulevard 15b
5000 Odense C
Danmark

Antal pladser

40

Antal tilmeldte

5

Kommende arrangementer

Bæverdæmning

tir, 18/04/2023 - 17:30

Hillerød

Vis arrangement

Spot en bæver ved Strødam Engsø

Ved en opstemning af Pøleåen en km nord for Isterødvejen i 1996 opstod Strødam Engsø, som i dag fylder 18 hektar. Der er observeret 79 forskellige fuglearter ved søen.
Fiskeri ved Storåen

lør, 22/04/2023 - 08:00

Holstebro

Vis arrangement

Årets fisketur ved Storåen (2023)

Oplev Folkeskoven vest for Holstebro og fisk i Storåen, der har en rig fiskebestand. 
Tyrslund-Naturpark-skitse

tir, 09/05/2023 - 17:30

Horsens

Vis arrangement

Besøg 80.000 kvadratmeter biodiversitet

Sammen med engagerede borgere skaber Horsens Kommmune et inspirationsområde for biodiversitet ved Boller Overskov. HedeDanmark udfører arbejdet.