Arrangeret af medlem

Havets grønne vidunder

Vil du spise mere bæredygtigt? Så er tang måske svaret! Kom med på denne spændende tangsafari og smag på havets grønne vidunder. 

Tang er havets grøntsag og én af de mest bæredygtige spiser, og de findes i næsten hver en vandkant, men tang er ikke voldsom populær blandt danskerne. Til dette medlemsarrangement kommer vi helt tæt på makroalgen (som tang er) – vi sanker langs kysten og gennemgår nogle af de mest almindelige tangarter. 

Efterfølgende lærer vi, hvordan tang kan tilberedes til mad, og hvordan det opbevares. Turen afsluttes med et tangmåltid.

Så træk i gummistøvlerne og tag med ud i vandkanten. Turen er arrangeret af Hother Hennings, Hedeselskabets lokale ambassadør på Mols, og gennemføres i samarbejde med Nordisk Tang, der er pioner inden for brugen af tang.

Udgangspunktet for denne tur er Draget - en smal landtange, der forbinder Mols med Helgenæs. Stedet har igennem århundrede haft strategisk betydning fra vikingetiden til den 1. slesvigske krig 1848 -51. 

Info
Vi mødes torsdag den 9. juni kl. 17.00 ved den offentlige p-plads, Olaf Ryes Vej, 8420 Knebel. Turen varer cirka tre timer. 

 

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.

Arrangement

Torsdag d. 9. juni 2022

Kl. 17:00

Adresse

Parkeringsplads
Olaf Ryes Vej
8420 Knebel
Danmark

Antal pladser

32

Antal tilmeldte

32

Antal på venteliste

15

Kommende arrangementer

Fredericia

tir, 31/05/2022 - 17:30

Fredericia

Vis arrangement

Bynatur i Fredericia

BEMÆRK DATOEN, SOM ER 31. MAJ. Kom til rundvisning i Kanalbyens nye naturpark. Parken skal øge byens biodiversitet og skabe gode leveforhold for både mennesker og dyr. 
Klostermarken august 2021

tir, 21/06/2022 - 17:30

Viborg

Vis arrangement

Hedeselskabets hovedkontor og nye park

OBS Vi har et tilsvarende arrangement den 11. august.
Klostermarken august 2021

tor, 11/08/2022 - 17:30

Viborg

Vis arrangement

EKSTRA: Hedeselskabets hovedkontor og nye park

Vi gentager dette arrangement, hvor du kan opleve Hedeselskabets nye Biodiversitetspark og blive opdateret på de seneste nyheder fra Hedeselskabet.