Bøgedal Bryghus er placeret på en smuk, firlænget gård fra 1840’erne på kanten af Vejle Ådal. Bryggeriet er etableret i 2004 og har en eksklusiv produktion på godt 35.000 flasker og 270 fustager pr år. De har fundet en guldgrube af smag i Nordisk Genbank på Svalbard, hvorfra der er hentet gamle danske kornsorter, som åbner for helt nye smagsoplevelser i øllet. For hver ny sort går der fem år fra den første udsåning, til der brygges 800 flasker øl.

Casper Vorting er brygmester på Bøgedal Bryghus
Når vi ankommer, får vi et køligt glas øl som velkomst, mens vi bliver introduceret til historien bag Bøgedal og bryggeriet. Derefter går vi ind i selve bryggeriet og oplever stemningen. Her fortæller Casper Vorting eller Gitte Holmboe, der driver stedet, om brygningen på Bøgedal. Undervejs serverer de 5-6 smagsprøver fra forskellige øl og fortæller om, hvordan man smager på øllet.
INFO
Vi mødes torsdag den 17. maj 2018 klokken 17.00 ved Bøgedal Bryghus, Høllundvej 9, 7100 Vejle.
Arrangementet er gratis for Hedeselskabets medlemmer med familie eller gæster.
Der er 30 pladser til dette arrangement. Der er åben for tilmelding fra den 13. marts 2018 klokken 08.00.
Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.
Arrangement
Torsdag d. 17. maj 2018
Kl. 17:00
Adresse
Bøgedal Bryghus
Høllundvej 9
7100 Vejle
Danmark
Antal pladser
30
Antal tilmeldte
30
Antal på venteliste
0