Digitalt fyraftensmøde: Skov, klima og biodiversitet

I løbet af 2021 vil vi byde på en række faglige fyraftensmøder - det første om skoven som CO2-lager, CO2-støvsuger og vært for særlig biodiversitet, men også om dilemmaer og debatter. 

Kære skovejer eller skovinteressere

I det seneste års tid er vi alle blevet udfordret på den nære kommunikation, men det har også givet anledning til at ’mødes’ på alternative måder - også digitalt. I løbet af 2021 vil vi byde på en række faglige fyraftensmøder inden for Hedeselskabets forretningsområder. 

Det første digitale møde i Hedeselskabet handler om skov, klima og biodiversitet. Her vil skovbrugschef Michael Glud, HedeDanmark, fortælle om, hvorfor skoven er så interessant og mere relevant end måske nogensinde, om skoven som CO2-lager, ”CO2-støvsuger” og hvorfor den er særlige interessant i sammenhæng med biodiversitet, men også de dilemmaer og debatter, som han møder.

Michael har arbejdet med skovbrug, skovcertificering og skovpolitik igennem godt 30 år. Han sidder i en række bestyrelser og Miljøministerens Skovråd og deltager aktivt i den højaktuelle samfundsdebat om skovens mange funktioner.

Som skovejer, eller blot skovinteresseret, får du indblik i arbejdet med skovene anno 2021, og du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs.  

Alle tilmeldte vil den 22. marts modtage en mail med et direkte link til mødet den 23. marts 2021. 

TILMELDING - Ikke medlem af Hedeselskabet
Det første fyraftensmøde er gratis, åbent for alle og varer en time. Du kan tilmelde dig mødet ved at sende dit navn og tilmelding på medlem@hedeselskabet.dk

Ønsker du at melde din ind i Hedeselskabet (det er ikke en forudsætning for at deltage) kan du klikke her.

TILMELDING - Medlem af Hedeselskabet
Er du medlem af Hedeselskabet kan du enten sende mail med din tilmelding på medlem@hedeselskabet.dk eller tilmelde dig her på siden.

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.

Arrangement

Tirsdag d. 23. marts 2021

Kl. 17:00

Adresse

Antal pladser

100

Antal tilmeldte

29

Kommende arrangementer

Bæverdæmning

tir, 18/04/2023 - 17:30

Hillerød

Vis arrangement

Spot en bæver ved Strødam Engsø

Ved en opstemning af Pøleåen en km nord for Isterødvejen i 1996 opstod Strødam Engsø, som i dag fylder 18 hektar. Der er observeret 79 forskellige fuglearter ved søen.
Fiskeri ved Storåen

lør, 22/04/2023 - 08:00

Holstebro

Vis arrangement

Årets fisketur ved Storåen (2023)

Oplev Folkeskoven vest for Holstebro og fisk i Storåen, der har en rig fiskebestand. 
Tyrslund-Naturpark-skitse

tir, 09/05/2023 - 17:30

Horsens

Vis arrangement

Besøg 80.000 kvadratmeter biodiversitet

Sammen med engagerede borgere skaber Horsens Kommmune et inspirationsområde for biodiversitet ved Boller Overskov. HedeDanmark udfører arbejdet.