Digitalt fyraftensmøde: Skov, klima og biodiversitet

I løbet af 2021 vil vi byde på en række faglige fyraftensmøder - det første om skoven som CO2-lager, CO2-støvsuger og vært for særlig biodiversitet, men også om dilemmaer og debatter. 

Kære skovejer eller skovinteressere

I det seneste års tid er vi alle blevet udfordret på den nære kommunikation, men det har også givet anledning til at ’mødes’ på alternative måder - også digitalt. I løbet af 2021 vil vi byde på en række faglige fyraftensmøder inden for Hedeselskabets forretningsområder. 

Det første digitale møde i Hedeselskabet handler om skov, klima og biodiversitet. Her vil skovbrugschef Michael Glud, HedeDanmark, fortælle om, hvorfor skoven er så interessant og mere relevant end måske nogensinde, om skoven som CO2-lager, ”CO2-støvsuger” og hvorfor den er særlige interessant i sammenhæng med biodiversitet, men også de dilemmaer og debatter, som han møder.

Michael har arbejdet med skovbrug, skovcertificering og skovpolitik igennem godt 30 år. Han sidder i en række bestyrelser og Miljøministerens Skovråd og deltager aktivt i den højaktuelle samfundsdebat om skovens mange funktioner.

Som skovejer, eller blot skovinteresseret, får du indblik i arbejdet med skovene anno 2021, og du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs.  

Alle tilmeldte vil den 22. marts modtage en mail med et direkte link til mødet den 23. marts 2021. 

TILMELDING - Ikke medlem af Hedeselskabet
Det første fyraftensmøde er gratis, åbent for alle og varer en time. Du kan tilmelde dig mødet ved at sende dit navn og tilmelding på medlem@hedeselskabet.dk

Ønsker du at melde din ind i Hedeselskabet (det er ikke en forudsætning for at deltage) kan du klikke her.

TILMELDING - Medlem af Hedeselskabet
Er du medlem af Hedeselskabet kan du enten sende mail med din tilmelding på medlem@hedeselskabet.dk eller tilmelde dig her på siden.

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.

Arrangement

Tirsdag d. 23. marts 2021

Kl. 17:00

Adresse

Antal pladser

100

Antal tilmeldte

29

Kommende arrangementer

Hedebonde 2000

tir, 10/08/2021 - 17:00

Viborg

Vis arrangement

Mød Hedens Ansigter

Oplev udstillingen ’Hedens Ansigter’ med fantastiske billeder fra slutningen af 1800-tallet af hedens beboere og kom med ind i historien gennem historiefortælling og sang.  
Naturgenopretningsprojektet Syvhøje Saltø Å

tir, 17/08/2021 - 18:30

Næstved

Vis arrangement

Sjællands største vådområde og fantastisk naturprojekt

Etablering af kvælstofområdet Syvhøje ved Saltø Å er et storslået naturprojekt, hvor åen bringes tilbage til sit naturlige forløb. 
Overdrev 2000 Vækst 3 - 2020

man, 30/08/2021 - 18:30

Jordrup

Vis arrangement

Fra dyrket mark til overdrev

I 2018 besluttede landmand Peter Hindbo at omlægge en af sine svært dyrkbare marker til natur. Kom med en tur rundt i området, hvor vi skal høre om projektet og om de naturtyper, vi møder.