Digitalt fyraftensmøde: Skov, klima og biodiversitet

I løbet af 2021 vil vi byde på en række faglige fyraftensmøder - det første om skoven som CO2-lager, CO2-støvsuger og vært for særlig biodiversitet, men også om dilemmaer og debatter. 

Kære skovejer eller skovinteressere

I det seneste års tid er vi alle blevet udfordret på den nære kommunikation, men det har også givet anledning til at ’mødes’ på alternative måder - også digitalt. I løbet af 2021 vil vi byde på en række faglige fyraftensmøder inden for Hedeselskabets forretningsområder. 

Det første digitale møde i Hedeselskabet handler om skov, klima og biodiversitet. Her vil skovbrugschef Michael Glud, HedeDanmark, fortælle om, hvorfor skoven er så interessant og mere relevant end måske nogensinde, om skoven som CO2-lager, ”CO2-støvsuger” og hvorfor den er særlige interessant i sammenhæng med biodiversitet, men også de dilemmaer og debatter, som han møder.

Michael har arbejdet med skovbrug, skovcertificering og skovpolitik igennem godt 30 år. Han sidder i en række bestyrelser og Miljøministerens Skovråd og deltager aktivt i den højaktuelle samfundsdebat om skovens mange funktioner.

Som skovejer, eller blot skovinteresseret, får du indblik i arbejdet med skovene anno 2021, og du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs.  

Alle tilmeldte vil den 22. marts modtage en mail med et direkte link til mødet den 23. marts 2021. 

TILMELDING - Ikke medlem af Hedeselskabet
Det første fyraftensmøde er gratis, åbent for alle og varer en time. Du kan tilmelde dig mødet ved at sende dit navn og tilmelding på medlem@hedeselskabet.dk

Ønsker du at melde din ind i Hedeselskabet (det er ikke en forudsætning for at deltage) kan du klikke her.

TILMELDING - Medlem af Hedeselskabet
Er du medlem af Hedeselskabet kan du enten sende mail med din tilmelding på medlem@hedeselskabet.dk eller tilmelde dig her på siden.

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.

Arrangement

Tirsdag d. 23. marts 2021

Kl. 17:00

Adresse

Antal pladser

100

Antal tilmeldte

29

Kommende arrangementer

Søby Brunkul 2000

tor, 06/05/2021 - 18:30

Herning

Vis arrangement

Søby Brunkulslejer

Søby Brunkulsmuseum skildrer arbejdsliv og dagligliv for de arbejdere, som sled i Søby Brunkulslejer – på sit højeste helt op til 2.000. 
Botanisk Have Aarhus legeplads 1200

tor, 03/06/2021 - 17:30

Aarhus

Vis arrangement

Legeplads og natur i Botanisk Have

Kom med på besøg i Botanisk Have i Aarhus. Vi ser det store legelandskab anlagt af HedeDanmark og får en rundvisning i Væksthusene. 
Fugletur traner Jens Kristian Kjærgaard 1600

tir, 15/06/2021 - 17:00

Thisted

Vis arrangement

Fugletur Nationalpark Thy

Ålvand Klithede er et storslået og uberørt område med markante og let erkendelige parabelklitter. På Aalvand Klithede er der hvert år flere ynglende traner, faktisk er det et af de steder i Danmark,…