Digitalt fyraftensmøde: Cirkulær bioøkonomi og genanvendelse af restprodukter

Kom med til et digitalt fyraftensmøde med fokus på cirkulær bioøkonomi og genanvendelse af restprodukter. 

Genanvendelse af restprodukter handler om bæredygtig nyttiggørelse af de organiske og mineralske rest- og biprodukter, der er tilbage efter forarbejdning af råvarer eller spildevand i  produktionsvirksomheder, forsyningsselskaber mv. Et helt afgørende arbejde i en verden med knappe ressourcer. På mødet kommer vi omkring mange spændende projekter, produkter og potentialer.

På dette fyraftensmøde er der oplæg ved divisionsdirektøren for området og en fagspecialist, et par særdeles erfarne herrer inden for feltet. De giver et indblik i, hvorfor det er så altafgørende, at vi har fokus på genanvendelse, og hvordan de arbejder med det i HedeDanmark. Hør blandt andet, hvordan bioaske fra forbrænding bliver til gødning markerne, fiskeaffald bliver til gødning og grøn energi på biogasanlæggene, have-/parkaffald fra genbrugsstationerne bliver til gødning hos økologerne og mask fra bryggerierne bliver til foder til køer. Og lyt godt efter, når vi fortæller, hvorfor det er så vigtigt, at vi bruger Biogødning (spildevandsslam) som gødning på landbrugsjord – vel og mærke, når det overholde de skrappe krav, der er til alternative gødninger.

Det kræver ikke forhåndsviden for at lytte med, så mødet er både for dig, der arbejder inden for feltet, men også dig, der er nysgerrig på emnet.

INFO OM TILMELDING
Er du MEDLEM af Hedeselskabet, kan du benytte nedenstående formular (du skal være logget ind på siden). 

Er du IKKE ALLEREDE MEDLEM, så tilmelder du dig blot ved at sende en mail til info@hedeselskabet.dk, ELLER du kan melde dig ind lige her. 

INFO OM DELTAGELSE
Inden mødet modtager alle deltagere et link, som først er aktivt umiddelbart før mødestart. 

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.

Arrangement

Torsdag d. 30. september 2021

Kl. 17:00

Adresse

Online
8800 Viborg
Danmark

Antal pladser

100

Antal tilmeldte

33

Kommende arrangementer

Bæverdæmning

tir, 18/04/2023 - 17:30

Hillerød

Vis arrangement

Spot en bæver ved Strødam Engsø

Ved en opstemning af Pøleåen en km nord for Isterødvejen i 1996 opstod Strødam Engsø, som i dag fylder 18 hektar. Der er observeret 79 forskellige fuglearter ved søen.
Fiskeri ved Storåen

lør, 22/04/2023 - 08:00

Holstebro

Vis arrangement

Årets fisketur ved Storåen (2023)

Oplev Folkeskoven vest for Holstebro og fisk i Storåen, der har en rig fiskebestand. 
Tyrslund-Naturpark-skitse

tir, 09/05/2023 - 17:30

Horsens

Vis arrangement

Besøg 80.000 kvadratmeter biodiversitet

Sammen med engagerede borgere skaber Horsens Kommmune et inspirationsområde for biodiversitet ved Boller Overskov. HedeDanmark udfører arbejdet.