Digitalt fyraftensmøde: Cirkulær bioøkonomi og genanvendelse af restprodukter

Kom med til et digitalt fyraftensmøde med fokus på cirkulær bioøkonomi og genanvendelse af restprodukter. 

Genanvendelse af restprodukter handler om nyttiggørelse af de organiske og mineralske rest- og biprodukter, der er tilbage efter forarbejdning af råvarer eller spildevand i  produktionsvirksomheder, forsyningsselskaber mv. Et helt afgørende arbejde i en verden med knappe ressourcer. På mødet kommer vi omkring mange spændende projekter, produkter og potentialer.

På dette fyraftensmøde er der oplæg ved divisionsdirektøren for området og en fagspecialist, et par særdeles erfarne herrer inden for feltet. De giver et indblik i, hvorfor det er så altafgørende, at vi har fokus på genanvendelse, og hvordan de arbejder med det i HedeDanmark. Hør blandt andet, hvordan bioaske fra forbrænding bliver til gødning markerne, fiskeaffald bliver til gødning og grøn energi på biogasanlæggene, have-/parkaffald fra genbrugsstationerne bliver til gødning hos økologerne og mask fra bryggerierne bliver til foder til køer. Og lyt godt efter, når vi fortæller, hvorfor det er så vigtigt, at vi bruger Biogødning (spildevandsslam) som gødning på landbrugsjord – vel og mærke, når det overholde de skrappe krav, der er til alternative gødninger.

Det kræver ikke forhåndsviden for at lytte med, så mødet er både for dig, der arbejder inden for feltet, men også dig, der er nysgerrig på emnet.

INFO OM TILMELDING
Er du MEDLEM af Hedeselskabet, kan du benytte nedenstående formular (du skal være logget ind på siden). 

Er du IKKE ALLEREDE MEDLEM, så tilmelder du dig blot ved at sende en mail til info@hedeselskabet.dk, ELLER du kan melde dig ind lige her. 

INFO OM DELTAGELSE
Inden mødet modtager alle deltagere et link, som først er aktivt umiddelbart før mødestart. 

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.

Arrangement

Torsdag d. 30. september 2021

Kl. 17:00

Adresse

Online
8800 Viborg
Danmark

Antal pladser

100

Antal tilmeldte

33

Kommende arrangementer

Naturfoto med mobilen 2023

lør, 30/09/2023 - 10:00

Vis arrangement

Naturfotos med mobilen for begyndere

Naturen er fuld af gode motiver. Man behøver heldigvis ikke det store kameraudstyr for at tage gode billeder i og af naturen
Jagt-på-Kongenshus-jægerne-på-vej

man, 06/11/2023 - 09:00

Viborg

Vis arrangement

Trampejagt på Kongenshus Hede 2023

Årets medlemsjagt er igen i 2023 en trampejagt på Kongenshus Hede.