Bynatur i Fredericia

BEMÆRK DATOEN, SOM ER 31. MAJ.
Kom til rundvisning i Kanalbyens nye naturpark. Parken skal øge byens biodiversitet og skabe gode leveforhold for både mennesker og dyr. 

Bemærk at datoen er 31. maj og ikke 23. maj, som nævnt i Vækst.

Kanalbyen i Fredericia udvikles på et 20 hektar stort område omkring Gl. Havn. Fuldt udbygget vil den nye bydel kunne rumme omkring 2800 arbejdspladser og 1.200 boliger. I april 2021 overtog HedeDanmark det område, der skal blive til Kanalbyens store grønne åndehul, Søndervold Bypark, og er i gang med udformning af dens bakkede og kurvede forløb. Inspirationen kommer fra egnen omkring byen og byder bl.a. på strandoverdrev, skov, volde og stendiger. Den store variation i beplantningen øger byens biodiversitet og skaber gode leveforhold for mennesker og dyr.

Anlægsarbejdet kommer til at foregå hen over foråret, sommeren og efteråret, og naturparken forventes at være klar i slutningen af 2021. Parken skal sammen med kanalerne og adgangen til Lillebælt være med til at gøre området attraktiv for såvel beboere som gæster.

Rundviser i parken er regionschef Bo Vinther-Jensen og tilbudschef Jan Steffen Pedersen, HedeDanmark.

Info
Vi mødes tirsdag den 31. maj kl. 17.30 på p-pladsen, hvor Købmagergade og Gammelhavn mødes, 7000 Fredericia.

 

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.

Arrangement

Tirsdag d. 31. maj 2022

Kl. 17:30

Adresse

Parkeringsplads
Købmagergade og Gammelhavn
7000 Fredericia
Danmark

Antal pladser

40

Antal tilmeldte

33

Kommende arrangementer

Grøn energi og natur Lemvig

tir, 09/04/2024 - 16:00

Lemvig

Vis arrangement

Grøn energi og naturgenopretning

Se energiprojekter i Lemvig.
Fisketur ved Storåen

lør, 20/04/2024 - 08:00

Holstebro

Vis arrangement

Fisketur ved Storå

Kom med på fisketur i Storåen, der rummer laks, ørred, stalling, helt, ål, gedde, aborre og skalle.
Stenrev 2023

søn, 05/05/2024 - 12:00

Fanø

Vis arrangement

En hyldest til havet og kysten

Dette arrangement handler om bæredygtighed, velvære og gastronomi.