Vandretur i Mols Bjerge

Dato:
02-09-2020 kl. 17:00
Sted:
P-pladsen overfor Poskærvej 23, 8420 Knebel
Antal ledige pladser:
0
Maks. antal deltagere:
30

Kom med på vandretur i Nationalpark Mols Bjerge med Hother Hennings, naturguide og ambassadør for Hedeselskabet. Oplev den fantastiske natur og hør historien om de første bønder, plantagerne, istidslandskabet, reetableringen af de gamle overdrev og om udfordringerne ved plantagedrift i en nationalpark med mange gæster.

Vi mødes ved Poskær Stenhus, der er Danmarks største runddysse. Herfra går turen til Vistoft Plantage, til Trehøje og de tre gamle bronzealderhøje og til slut Strandkær, der har en udstilling om nationalparkens geologi, flora og fauna. Der fortælles også om Mols Laboratoriets (Naturhistorisk Museums) arbejde med udsætning af Exmoorponyer og Gallowaykvæg. Medbring kikkert – der er garanti for en flot oplevelse.

mols_bjerge_nationalpark_600.jpg

Tilmelding
Der er plads til 20 medlemmer og gæster ved dette arrangement, og der er åbent for tilmelding fra den 16. juni kl. 08.00 

Info
Vi mødes onsdag den 2. september kl. 17.00 på den offentlige p-plads ved Poskær Stenhus. P-pladsen ligger overfor Poskærvej 23, 8420 Knebel. Turen varer cirka 3 timer.