Jagtens Hus

Jagt og viden i vilde omgivelser

Dato:
29-09-2016 kl. 18:45
Sted:
Jagtens Hus, Molsvej 34, 8410 Rønde
Antal ledige pladser:
0
Maks. antal deltagere:
60

Jagt og vild natur er nøgleordene bag Danmarks Jægerforbunds nye videnscenter - Jagtens Hus. Kom med og oplev som en af de første, hvordan et videns- og uddannelsescenter kan opføres midt i naturen og deltag i den spændende dialog omkring jagt og urørt skov.

DER ER UDSOLGT TIL DETTE ARRANGEMENT, MEN VI MODTAGER GERNE TILMELDINGER TIL VORES VENTELISTE, SOM VI NORMALT FÅR BRUG FOR.

Jagtens Hus er et nyt tilbud til alle jagt- og naturinteresserede. Der er tale om et videns-, uddannelses-, forsknings- og demonstrationscenter. Ja, kort sagt Danmarks nye midtpunkt for alt, hvad der handler om jagt, vildt, våben, hunde, m.v.

raadyr_i_sne.jpg

Omkring Jagtens Hus er der med hjælp fra Hedeselskabet skabt et unikt naturområde, som giver et indblik i den vilde natur fra området ved Nationalpark Mols Bjerge. Eksemplerne på den vilde natur er plantet i løbet af 2016 og vil blive en oplevelse i sig selv.

Driftsleder Karsten Fisker fra HedeDanmark, vil vise rundt i den nyplantede vilde natur, og herefter vil den jagtfaglige chef ved Danmarks Jægerforbund, Niels Søndergaard, vise huset frem.
Aftenen afsluttes med et spændende indlæg af Niels Søndergaard med titlen ”Urørt skov er det godt for vildtet - kan vi skabe biodiversitet uden urørt skov?”.

Turen er gratis for Hedeselskabets medlemmer med ledsager eller gæster.