Den selvforsynede højskole

Dato:
10-09-2020 kl. 17:00
Sted:
Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø
Antal ledige pladser:
23
Maks. antal deltagere:
40

Idrætshøjskolen Bosei har ikke en traditionel høj skolehistorie. Bygningerne blev foræret til det danske samfund fra det japanske universitet Tokai i 2008 og er nu en selvejende institution.

Bosei ønsker at opretholde en særlige brobygning mellem dansk og japansk uddannelseskultur, men ellers er det almindelig højskoleliv – i dag med et større fokus på bæredygtighed. I 2019 besluttede højskolen at etablere ’Bosei haven’ for at blive selv forsynende og samtidig samarbejdspartner og leverandør af råvarer til to restauranter. Hedeselskabet har støttet projektet.

På dette besøg får vi en rundvisning af driftsleder Stefan Preusche og gartner David Rosen – begge idémagerne bag projektet. De vil fortælle om det spændende projekt, og hvorfor en højskole skal arbejde med bæredygtighed.

bosei600.jpg

Tilmelding
Der er plads til 40 medlemmer og gæster ved dette arrangement, og der er åbent for tilmelding fra den 16. juni kl. 08.00

Info
​Vi mødes torsdag den 10.  september ved Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø. Arrangementet varer cirka 3 timer.