Årstidshaven på Fredensborg Slot

Dato:
06-07-2017 kl. 18:00
Sted:
ved hovedindgangen på hjørnet af Skipperallé og Slotsgade, 3480 Fredensborg
Antal ledige pladser:
0
Maks. antal deltagere:
60

Fredensborg Slot har fået en ny have – årstidshaven, og til dette arrangement får du mulighed for at se haven og samtidig få fortællingen om visionerne bag det spændende anlægsarbejde.

DER ER FULDT BOOKET, MEN VI MODTAGER GERNE TILMELDINGER TIL VORES VENTELISTER, SOM VI NORMALT FÅR BRUG FOR.
Send en mail på
info@hedeselskabet.dk 

Slotshaven ved Fredensborg Slot på ca. 120 ha er oprindeligt anlagt af J.C. Krieger. Den blev omlagt i 1760’erne og er siden forandret i overensstemmelse med skiftende tiders smag. I dag er  væsentlige træk af den oprindelige have genskabt.

Årstidshaven er en gave fra Folketinget og Regeringen, en række af organisationer og private donationer i anledning af H. M. Dronningens 75 års fødselsdag og blev indviet i september 2016. Hendes Majestæt Dronningen har fulgt arbejdet med haven tæt. Arbejdet er dokumenteret i TV2 Fri-serien ’I haven med Dronningen’, der sendes i efteråret 2016.

fredensborg_anlaeggelse.jpg

Årstidshaven er skabt i tæt samarbejde mellem landskabsarkitekt Christine Waage Rasmussen og Skælskør Anlægsgartnere (en del af HedeDanmark), der siden oktober 2015 har arbejdet med at etablere haven. Henrik Bøgh fra Skælskør Anlægsgartnere vil sammen med Christine Waage Rasmussen vise rundt i årstidshavens fire områder.