Bliv medlem af en stærk, aktiv og vidende forening

Søger du den nyeste viden om natur, miljø og energi, og har du lyst til at indgå i et netværk med ligesindede, som har de samme interesser?

NETVÆRK

Interessefællesskab med dedikerede medlemmer i en aktiv, stærk og vidende forening. Medlemmerne består af en bred kreds af beslutningstagere og fagfolk med interesse for natur, miljø og energi.

FAGLIG UDVIKLING

Som medlem modtager du Hedeselskabets magasin Vækst fire gange om året. Vækst formidler viden mellem eksperter og praktikere og giver dig faglig indsigt i klimatilpasning, miljø, energi og naturpleje.

OPLEVELSER

Arrangementer med faglig viden og indsigt, jagt, fiskeri og meget mere. Foreningen Hedeselskabet byder på minimum ti arrangementer om året, som er gratis for medlemmer.

INDFLYDELSE

Som medlem kan du foreslå, hvilke projekter overskuddet fra datterselskaberne skal gå til, og du kan stemme, når der er valg til Hedeselskabets repræsentantskab.

UDDELINGER

Vi anvender overskuddet fra datterselskaberne til forskning og uddeling af støtte til projekter. Som medlem kan du foreslå, hvilke projekter overskuddet fra datterselskaberne skal gå til.

BLIV MEDLEM AF HEDESELSKABET Netværk, faglig udvikling, oplevelser og indflydelse for 200 kroner om året

Tilmeldingsformular